Naar de Homepage
last update:

Draadloze apparatuur

De gelegenheid maakt de dief. Vernieling en inbraak komen vaak voort uit het niet of onvoldoende beveiligen van de woning, winkel of bedrijfsruimte.

Het treffen van de juiste preventieve beveiligingsmaatregelen middels een beveiligingscentrale is hierbij vaak de meest effectieve en snelle oplossing om ongewenst bezoek te voorkomen.

Bij verbouwingen of het opknappen van panden wordt vaak niet of te laat gedacht aan het beveiligen van het pand. Mede daardoor behoren draadloze alarmsystemen tot de snelst groeiende groep beveiligingsproducten. De tijdsbesparing bij installatie en de sterk verbeterde kwaliteit van draadloze producten is ook een van de redenen waarom draadloze producten steeds populairder worden.

Storingsvrij beveiligd dankzij speciale eigen frequentie voor 868 MHz

In het verleden werden er wel eens vraagtekens gezet bij het effectieve bereik van draadloze apparatuur, tegenwoordig is dit met apparatuur die werkt met de nieuwe beveiligingsfrequentie van 868 MHz zeker niet meer het geval.

Deze frequentie zal voornamelijk gebruikt gaan worden voor draadloze inbraak- en brandbeveiliging van woningen, bedrijven en sociale alarmering.

Kans op mogelijke storingen als gevolg van andere draadloze apparatuur zoals; draadloze telefoons, afstandbedieningen en babyfoons behoort hiermee grotendeels tot het verleden.

Vida Technisch Installatiebureau maakt gebruik van de powermax centrale van Visonic.

Enkele voordelen van de powermax centrale zijn:

Renswoudelaan 35
2546 XE Den Haag

tel.: (070) 3 595 595
fax: (070) 3 595 285