Algemeen

Beveiligen: geen luxe maar noodzaak
Steeds meer bedrijven en huishoudens in Nederland krijgen te maken met ongewenst bezoek op elk denkbaar tijdstip van de dag. Bescherming van huis en raad is tegenwoordig geen overbodige luxe, echter meer een noodzaak geworden.Denk hierbij niet alleen aan uw eigen veiligheid, maar ook aan het verzekeringstechnische aspect. Een betrouwbare beveiligingsinstallatie in combinatie met een goede installateur zorgt ervoor dat u zich zo adequaat mogelijk kunt wapenen tegen inbraak of ongenodigd bezoek. Daarom is het van belang dat u voorzorgsmaatregelen neemt in de vorm van beveiliging.

Welke beveiliging?

Mechanische beveiliging bestaat uit het installeren van bijvoorbeeld extra hang en sluitwerk, dievenklauwen, rolluiken enz. om een inbraak te voorkomen.
Met dergelijke voorzorgsmaatregelen alleen houdt u een inbreker niet altijd buiten.
Wanneer echter mechanische beveiliging gecombineerd wordt met electronische inbraak beveiliging is een veel beter resultaat mogelijk. Denkt u daarbij eens aan glasbreuk detectie, infrarood beveiliging van ruimten, panieksystemen, rookmelders, sirenes en een rechtstreekse telefoon verbinding met een particuliere alarmcentrale (PAC of meldkamer)

Beveiliging van bedrijven en woonhuizen is tegenwoordig een must, daarvan is iedereen wel doordrongen. Echter vaak rijst de vraag hoe zal ik beveiligen en door wie zal ik dit laten doen

Naar de Homepage
last update:

Renswoudelaan 35
2546 XE Den Haag

tel.: (070) 3 595 595
fax: (070) 3 595 285